Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008





ΒΟΝΙΤΣΑ - ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΕΠΙ 3 ΩΡΕΣ

Έγινε με επιτυχία ο 4ος διάπλους του Αμβρακικού Κόλπου όπου 12 τελικά αθλητές διάνυσαν κολυμπώντας μια απόσταση 10 περίπου Km μεταξύ των οποίων και παιδιά 14ρων χρόνων σε 3 με 4 ώρες.

Τα μηνύματα πολλά με πρώτο την προστασία του Αμβρακικού Κόλπου, υπέρ της άθλησης και κατά του καπνίσματος και των ναρκωτικών.

Οι Ενεργοί Πολίτες Περιοχής Αμβρακικού συνεχάρησαν όλους τους κολυμβητές για την συμμετοχή τους και προσέφεραν από ένα φανελάκι όπου αναγράφει το σήμα κινδύνου που εκπέμπει ο Αμβρακικός μας.

Επίσης ανάρτησαν πανώ με το σύνθημα ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ, και οι ψαράδες ΑΝΕΖΑΣ πανώ με το σύνθημα ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΛΟΥΒΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά στα οποία έδωσε από ένα βραβείο, βιβλίο για τον Αμβρακικό και ένα κλάδο ελιάς ο Νομάρχης Άρτας και ο δήμαρχος Αμβρακικού.

Ευχόμαστε την επόμενη φορά να υπάρχει καλύτερη οργάνωση και ο Δήμος και η Νομαρχία να κάνουν κάτι παραπάνω.

Τα ονόματα των συμμετεχόντων είναι :

Τσαφούλης Γεώργιος που είναι ο εμπνευστής και διοργανωτής, Μάνου Αλεξάνδρα, Φερεντίνος Ανδρέας, Χριστοδουλόπουλος Παναγιώτης, Τατσιώνας Νίκος, Σουραβλιάς Παναγιώτης, Σαλαμούρας Θεόδωρος, Τζιομάκης Άκης, Λαμπράκης Δημήτριος, Ευαγγελίδης Γρηγόρης, και δύο ακόμη τα ονόματα των οποίων μας διαφεύγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: